Wednesday, December 14, 2011

Areng on küll aeglane, aga õiges suunas

Detsembri algusesse oli planeeritud Kagu Kudujate käsitöötoa pidulik avamine. Nüüdseks on selge, et seda sel aastal kahjuks ei juhtu. On mitmeid takistavad tegureid, mis kindlasti on millegi suurema ja üllama jaoks head, aga sellegi poolest teevad igapäeva nokitsemise juures hinge täis.

Õnneks on nii, et kus abi näed laita, seal tule ja aita. Minu kallis abikaasa Joshua on hüpanud ettevõtluspardale ja väikeste vastutulekute eest võttis kätte ja lihvis ära kogu töötoaks saava korteri põrandada. Tulemus on suurepärane. Aitäh, kallim! Vana ja lagunenud soome papi alt tuli välja pea kõigis tubades kena ja korras - ja mis peamine, eelnevalt töötlemata ja värvimata - laudpõrand. Kõik naelad said torniga sisse taotud, pappi hoidavad väiksed naelad välja tõmmatud ja jämedam lihvimine saigi alata. Nüüd on mul vaja tekkinud peen puutolm puiduliimiga segada, naelaaugud korralikult tolmuimejaga puhastada ja liimiseguga täita. Siis saab juba peene liivapaberiga viimase lihvi anda. Need on sellised lihtsad tööd, mida hea meelega ise teen. Muret teevad keerulisemad operatsionid, aga küllap saabuvad ka õiged inimesed õigel ajal õigeid asju sooritama.

Eile saabusid tänavapoolsele küljele uued aknad. Proff Eero paigaldas need hiigelmõõtu aknad täitsa üksinda ja tulemus on perfektne. Aitäh!

No comments:

Post a Comment